E2z

Så att välja rätt storlek bur för din hund eller valp

Ge din hund eller valp frihet att njuta av sin omgivning inomhus och utomhus visar hur ansvar du som hundägare. Din hund behöver det för att sträcka på benen, få lite motion, och förbruka överskottsenergi. Frihet är bra, men din hund behöver också en låda eller bur av hans eget för att hitta sin nisch i ditt hem. Din veterinär kommer att säga att trälådor din hund eller valp är inte en uppvisning av grymhet utan snarare en handling av disciplin, en del av hans rutin om du kommer. För en valp, är crating ett sätt att housetrain honom och kommer cue valpen att bajsa och kissa när utanför hans personliga utrymme. Detta fungerar ganska effektivt.

För äldre hundar

För äldre hundar, låter crating honom att gå in i sin egen privata Idaho när det blir upptagen runt huset, särskilt när det finns barn som springer runt. Utanför huset, trälådor behövs vid transport eller reser med en hund eller valp. Hundar oavsett ålder ges till hurling när de blir åksjuka så trälådor är ett viktigt sätt att innehålla röran men lukten är en annan sak. Om du fortfarande är testy om trälådor din hund då du inte får veta att lådorna är utformade som hund hus - formad som ett riktigt hem bara mindre.

Så att välja rätt storlek bur för din hund eller valp. Forskning om valp ras.
Så att välja rätt storlek bur för din hund eller valp. Forskning om valp ras.

Ser funktionen och betydelsen av trälådor, är nästa steg hur man väljer rätt storlek bur för din fyrbenta vän.

Här är hur.

  1. Forskning om valp ras. Du köper en låda som kommer att pågå en lång tid det är därför du behöver för att ta reda på genom din forskning exakt hur lång och stor valpen kommer att växa i sina bästa år.
  2. Ställ åt sidan en budget. Omkring 40€ - 95€ får du en riktigt robust en i en djuraffär, hårdvara, eller varuhus.
  3. Köp det material som du vill. Få plast typ med avdelare om du crating en valp, som odlas hundar inte behöver avdelare. Om du inte gillar plast, finns stål backar tillgängliga också. Antingen typ av material har avdelare om du crating en valp. Dessa avdelare kan justeras så att valpen blir äldre.
  4. Mät honom. Ta en lös måttband. Be någon hemma för att hjälpa dig att hålla honom upprätt på alla fyra. Mät höjden och längden. Sedan lät honom stå upp på bakbenen och ta hans mätningar, igen för höjd och längd. Slutligen, när han sover, mäta honom med hans sovställning som din riktmärke. Ta alla dessa mätningar ner genom att skriva det på papper. Ta de mest extrema siffrorna ur gäng. Detta kommer att se till att din hund eller valp kan sträcka, vända och ligga bekvämt i sin låda.
  5. Ta med din valp eller hund när det är dags att köpa lådan. Detta är det bästa steget du kan ta när du väljer rätt storlek på lådan för honom.
Ställ åt sidan en budget. Köp det material som du vill.
Ställ åt sidan en budget. Köp det material som du vill.

Slutligen väljer en låda som har ordentlig ventilation och öppningar så han kommer inte att känna sig isolerade.