E2z

Hur man gör en Skytten man falla för dig

Om du gillar en stark

Om du gillar en stark, maskulin, och avgörande mannen i ditt liv, är det bästa stjärntecken att välja Skytten mannen. Skytten stjärntecken är en bågskytt, en av de mest äventyrliga och kraftfulla enheter i himlen. Skytten är i huvudsak en krigare i naturen, och är rädd för väldigt lite. Om dessa egenskaper passar din karaktär - och astrologiska natur - perfekt, så här är stegen för att göra en Skytten man bli kär i dig.

Äventyr

Äventyr. Skytten är äventyrlig av naturen. Du bör kunna hoppa på hans många sida resor och resor som han söker spänning och skoj. Det kan vara allt från fallskärmshoppning, paddling, camping, eller bara besöka nya och främmande platser. Låt dig inte skrämmas av de sporter som han spelar, och de fritidsintressen som han håller. Om du kan visa att du är spelet för någonting, kommer han att uppskatta dig som sin kompanjon. Du behöver inte vara lika entusiastiska som han är när det kommer till sport. Men, måste du visa stöd och en touch av personlig äventyr också.

Frihet

Hur man gör en Skytten man falla för dig. Förankra sin vilda sida.
Hur man gör en Skytten man falla för dig. Förankra sin vilda sida.

Frihet. Bågskytten, liksom många andra starka själar som honom, vill och behöver sin frihet. Ett av de bombsäkert sätt att avsluta en relation med en Skytten man är genom att kväva honom med alltför många restriktioner och regler. Bli inte alltför avundsjuk på Skytten mannen och hans kvinnliga vänner. Om du vet hur man spelar dina kort rätt, kommer det inte finnas någon anledning till att han kommer att söka sällskap hos andra. Och, även om Skytten man älskar sin frihet, kommer han vet i allmänhet när du ska sluta och när att respektera gränser.

Förankra sin vilda sida

Förankra sin vilda sida. Även om Skytten mannen är äventyrlig och frossar i frihet, kommer han att uppskatta också någon som kan hålla honom jordad från gång till gång. Just på grund av denna äventyrliga natur, kan han sluta med långsökt idéer som bara kan skada honom eller göra honom besviken i slutet. Om du vet hur man bryter sina vilda idéer försiktigt och förnuftigt, kommer han att bli kär i dig och inse hur viktig en sådan logisk och omtänksam partner kan vara.

Mystery

Mystery. Vissa stjärntecken såsom Cancer mannen kommer att vilja veta allt om dig. Skytten mannen, men hittar du ännu mer attraktiv om du håller några mysterier från honom. Öppna ditt hjärta för honom, om du måste, men se till att hålla honom tantalized med några hemligheter varje så ofta. Han finner djupet av din mysterium mycket attraktiv, och de ständiga avslöjanden mycket spännande.

Prata hans tal

Om du gillar en stark. Förankra sin vilda sida.
Om du gillar en stark. Förankra sin vilda sida.

Prata hans prat. Slutligen bör du läsa på och fånga upp samma intressen som han har. Tänk på att det Skytten människan är en mångfacetterad varelse med ganska smak i musik, film, konst och filosofi. Du bör kunna diskutera alla dessa områden med honom, så att han kommer att hitta dig spännande och fascinerande. Trots sin vilda sida, är han fortfarande en man som uppskattar intellektuell stimulans.

Skaffa en Skytten man att bli kär i dig kanske inte är lätt i början. Men när du får honom att bli kär, kommer du att njuta definitivt hans företag. När en Skytten mans förtroende och lojalitet har vunnit, kan han vara väldigt söt, charmig och lojal.